vineri, 11 septembrie 2009

Tunsori 2009



Pentru ca am fost rugata insistent de mai multe fete sa scriu si despre coafuri si tunsori am decis sa ma documentez (pentru ca parul nu este punctul meu forte) si sa le ofer ceea ce vor.

Toamne anului 2009 este foarte accesibila si ne da mana libera in materie de moda,atat la haine si accesori cat si la coafuri.
Parul lung sau mediu este cel mai popular in randul femeilor pentru ca,in principiu, este foarte usor de purtat si de aranjat.Il poti purta nearanjat, strans, lasat pe umeri sau retro depinde cum iti place sa il porti.

Tunsorile foarte la moda anu acesta sunt cele asimetrice care se potrivesc tuturor tipurilor de fata.Cum ar fi un bob cu partile din fata taiate inegale si cu un betron ce cade spre exterior.Ofera fetei luminozitate,iar bretonul va scoate in evidente feminitatea ta.

O alta tunsoare foarte folosita se numeste "Lung scurt",daca il prinzi pare tuns scurt gen bob daca il lasi sa cada pe umeri pare lung si arata foarte bine.Insa atentie fetele care au paru ondulat pot purta aceasta tunsoare doar daca isi vor indrepta parul ...altfel va arata foarte dezordonat si isi va pierde forma.

Pentru fete ce vor un stil rebel si au parul drept se pot tunde in stilul Rihanna.Foarte scurt la spate,toate suvitele pornind din crestet si asezandu-se pe fata.Sau pot adopta un stil masculin in stilul Agyness Deyn.Tunsoare se potriveste numai fetelor cu fata ovala,dreptunghiulara,sau in forma de inima.

Fetele cu parul ondulat si lung il pot purta in stilul sirena,un stil foarte feminin si foarte usor de aranjat.O carare pe diagonala,un breton pe o parte si parul lasat sa cada in onduleuri usoare pe umeri.

Pentru fetele cu parul cret sau ondulat cel mai bun stil este cel natural, foarte cautat aceasta toamna .

De asemenea se poarta parul pieptanat ,strans,cu aspect de umed sau cocurile de mireasa cu cateva suvite ce sa atarne pe umeri si cu accesorii in par.Sunt la moda si cocurile orientale gen cele japoneze cu un breton intr-o parte, care sa-ti puna in evidenta ochii si trasaturile feminine.

In materie de culori nu exista restrictii.Te poti juca cu nuantele si cu suvitele cum vrei si cat vrei.


Cu dragoste,
Adma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu