joi, 10 septembrie 2009

Tendintele toamnei

Aceasta toamna este toamna tuturor posibilitatilor si sunt sigura ca toate veti gasi un stil care sa vi se potriveasca.
Toamna acesta print-ul cade pe picioare (fuste, pantaloni, leggings).Printed leggings au fost cele mai iubite creatii ale sezonului acesta, asa ca daca vrei sa fi la moda asorteaza o pereche de printed leggings fie cu o tunica, fie cu un pulover larg pentru a-ti scoate in evidenta picioarele.De asemene jeansi slim sunt in mare voga toamna aceasta iar daca ii porti cu un pulover folk,sau cu o tunica,ori cu o camasa cu siguranta vei iesi in evidenta.
Poarta o jacketa de piele sau din imitatie de piele,ori o fusta din aceleasi materiale pentru a avea un aer mai rock-and-roll foarte la moda toamne aceasta.
Adopta stilul techno folk pentru a iesi in evidenta.Culorile principale ale acestui stil sunt: rosu intens,roz deschis,roz bombon,turcoaz,toate noantele de albastru si mov.Poarta o vesta din imitatie de blana peste o camasa cu print folk si cu nishte jeansi drepti daca vrei sa ai un stil folk.Iar pentru tehno sau tehno folk combina jeansi largi cu o tunica sau cu o jacketa folk si cu o esarfa,sau poarta o fusta mini peste o pereche de leggings cu print si cu botine si o camasa sau un pulover.De asemenea se poarta trench-urile si hainele maxi.Ca si accesori poarta bratari maxi si bijuteri cu accente folk,din lemn sau panza, ormanentate sau pictate.
Pentru tinutele de seara poarta urmatoarele culori:maro, bej, caramiziu, albastru marin sau auriu si cu siguranta te vei face remarcata.Evita supraincarcarea cu accesorii si alege ca si geanta un plic simplu.De asemenea tot sezonul asta sunt in mare voga Little black dresses asa ca poarta-le cu incredere.
Pana si black and white-ul este din nou la moda insa poarta-le cu grija.Alege-ti albul pentru zonele care vrei sa iasa in evidenta si negrul pentru zonele pe care vrei sa le ascunzi sau sa le subtiezi.Si ai grija sa nu-ti lipseasca din garderoba un plic negru lacuit,va da tinutei tale un plus de feminitate.
Poarta sezonul asta fuste pana la genunchi (prin "pana la genunchi " ma refer de la o palma, doua mai sus ,pana sub genunchi).Poarta fuste gen gogsar,trunchi de viespe si drepte.
De asemenea sunt foarte la moda culorile metalizate si rochiile in culori metalizate,iar argintiul si auriul sunt pe primul loc sezonul acesta.Aceste culori ofera stralucire si sunt usor de accesorizat,de asemenea ofera suplete si te inalta.
Tine cont ca sezonu acesta iti permite sa porti orice.Si stilurile anilor 40 si 80 sunt foarte la moda asa ca incearca o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta, cu pensa impreuna cu o camasa bagata in pantaloni si cu esarfa sau sacouri lungi cu pantaloni straight.
Cam atat despre Toamna 2009,sper ca sfaturile mele sa va fi ajutat.Nu uitati sezonul asta permite multe asa ca jucati-va cu stilurile,folositi cu incredere stilurile office si business cat si stilul masculin,hippie si retro.Jucati-va cu culorile si cu hainele si bucurati-va de toamna.

Cu dragoste,
Adma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu