sâmbătă, 17 octombrie 2009

Hell-oh girls!

Salut fetelor!I'm back odata cu schimbarea temperaturii.Sezonul deja s-a racit simtitor asa ca de acum incolo caciulitele, manusile si esarfele vor fi un MUST.

Esarfele vor fi de doua dimensiuni:
1.Mici:27cm/1m se poarta pe cap(in loc de caciula),infasurata in jurul gatului(la o tinuta casual sau girlish),se potriveste perfect cu topurile fara bretele sau puloverele pe gat.Ofera culoare si dinamism tinutei.
2:Mari:45cm/1,5m se poarta in primul rand la vestimentatile de seara eventual cu manusi asortate.Se poarta la tricouri pe gat sau cu un decolteu rotund si adanc, infasurata de mai multe ori in jurul gatului.Se poate purta si pe cap, va oferi tinutei un still mai retro.

Manusile sunt cele mai tari accesorii ale sezonului.Nu numai ca ne tin de cald si ca ne protejaza mainile de ger si de deshidratare insa ofera si tinutei un nou look.Poarta cu mandrie pe afara manusile acelea tricotate, cu un singur deget, in culori vii, din lana groasa, pentru ca sezonul asta revin in moda.Cu cat mai vesele cu atat mai bine.In culori de roz, albastru, bleu, rosu, culori tari sau noante prafuite, cu model sau simple, sunt o mandrie.

Pentru maini lungi si subtiri cel mai frumos ar arata o pereche de manusi lungi, care, aveti grija, tb sa se termine cu o palma peste cot.Se pot purta numai cu tinute cu maneca scurta: tricouri, cardigane, rochii, etc.

Manusile cu funde se potrivesc la orice fel de tinuta, atata timp cat sunt din piele sau imitatie de piele.Manusile nu tb asortate cu geanta sau pantofii, si cel mai bine ar fi sa-ti alegi o pereche in noante neon sau vii colorate.Poarta-le cu incredere atat la o tinuta professional cat si la una girlish sau casual.

Caciulitele:Daca nu esti adepta caciulilor atunci mai bine porti mereu cu tine o esarfa mare,iar in caz ca incepe ploaia sau ti se face frig o folosesti pe aceasta in loc de caciula, insa de multe ori o caciulita poate da tinutei tale un aer mai interesant, mai dinamic.

Fii feminina!Iti aduci aminte de caciulitele pe care le purtai cand erai mica, caciulite de fetita roz cu panglicuta?! Sunt iarasi la moda ;) sau daca nu te mai reprezinta incearca caciulile tricotate in culori pale gen portocaliu, roz, bleumarin sau culori neon.De asemenea caciulile de cazac in stil soviec purtate alaturi de paltoane masive fac impresie, acestea te vor transforma intr-o papusa ruseasca, super atragatoare.

Cam atat pentru acum.Nu uitati moda e in continua schimbare.

XoXo,
Adma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu